Artikelschrijven
Image default
Beauty en verzorging

Waarop letten bij het kiezen van de kliniek voor uw borstvergroting?

Wanneer u een borstvergroting laat doen, zult u dit bij een goede kliniek met opgeleide artsen willen doen. Een borstvergroting is immers een flinke chirurgische ingreep, waarbij u naderhand geen last wil hebben van eventuele complicaties, zoals kapselfibrose. Dit artikel zal u een paar richtlijnen geven bij het kiezen van een geschikte kliniek.

Beoordeling van de kliniek

Een goede kliniek om een borstvergroting te ondergaan draagt een keurmerk. Onder ander het ISO of KIWA keurmerk. Draagt een kliniek namelijk een of beide keurmerken, dan weet u dat u bij een erkende kliniek terecht bent gekomen. Kliniek Dr. Wim Danau is onderdeel van Estheticon en draagt het keurmerk Real Self Top Doctor. Check eveneens of de chirurg zich gespecialiseerd heeft in de esthetische chirurgie en dan met name op het gebied van de borstvergroting. Ervaring op dit gebied is zeker een pro.

Beoordeling van het merk implantaten

Als laatste is het belangrijk om te weten welk merk borstimplantaten bij u ingebracht zullen worden. Veilige merken van borstprothesen dragen het Amerikaanse keurmerk FDA. Dit keurmerk garandeert de kwaliteit en veiligheid van medische producten. Naar deze producten wordt jarenlang wetenschappelijk onderzoek verricht, voordat ze goedgekeurd worden door FDA. Tevens wordt er na goedkeuring nog lang onderzoek gedaan naar de uitwerkingen op de lange termijn van het product. Niet alle gebruikte implantaten in Nederland dragen dit keurmerk, dus let hier vooraf goed op en stel dit bespreekbaar tijdens uw intakegesprek bij Dr. Danau. U heeft recht om te weten met welk merk implantaten er in de kliniek gewerkt wordt.

https://danau.be/