Artikelschrijven
Image default
Beauty en verzorging

Waarom u een wellnessweekend moet boeken in deze privé-spa

Wanneer u nog naar inspiratie zoekt voor een weekendje, hebben wij dé aanrader voor u: de privé-spa van Parein in Beveren. In deze privé-sauna vindt u werkelijk alles om volledig te ontspannen. U kan zelfs een massage met wellness boeken zodat u volledig relaxt terugkomt. Hieronder geven we een aantal redenen waarom een wellnessweekend bij Parein een fantastisch idee is.

Pure romantiek

In de week kunnen we vaak niet altijd voldoende tijd maken voor onze partner. Werk, kinderen, hobby’s, samenkomsten met vrienden of vriendinnen, … in de week is er vaak geen tijd genoeg. Het weekend is dan ook ideaal om die tijd volop in te halen. Wilt u dat doen op de beste manier? Dan is deze privé-spa met een sauna en wellness. Welke unit u ook boekt: Yakarta, Koan of Ibiza, u geniet steeds van een totale wellnesservaring.

Goed voor de gezondheid

Het is wetenschappelijk bewezen dat een regelmatig bezoek aan de sauna en de wellness heel wat gezondheidsvoordelen met zich meebrengt. Zo heeft u een lagere kans op verkoudheden en zorgt een bezoek aan een privé-spa voor een betere bloedcirculatie. Ook massages hebben een helende werking. Uw spieren ontspannen daarbij volledig en pijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Even geen stress

Een massage met wellness is ideaal om de spanningen in uw lichaam te verdrijven. Ieder mens heeft immers nood aan rust. De helende massages van Parein laten u terug herboren voelen. Dat komt doordat het gelukshormoon serotonine vrijkomt. U voelt zich op die manier minder gespannen in het dagelijks leven, maar ook zorgt het voor een betere slaap.

Leg vandaag uw afspraak vast

Een wellnessweekend met alles erop en eraan: dat boekt u bij de sauna en wellness van Parein. De uitbaters verwennen u steeds met een arrangement naar uw keuze. Bovendien geniet u in ‘The Black Suite’ van een op en top B&B-ervaring. Heeft u na het lezen van deze tekst zin gekregen om een verblijf te boeken? Surf dan als de bliksem naar de website van Parein om uw reservatie te maken. 

https://www.sauna-parein.nl/be/massage-met-wellness/