Artikelschrijven
Image default
Beauty en verzorging

Er uitzien op je best, doe je in dit schoonheidssalon naast Melle

Heb je binnenkort een speciale gelegenheid of wil je jezelf gewoon eens goed in de watten leggen? Dan kan je, als je dat wenst, jezelf laten opmaken. Je nagels helemaal in orde en schitterend afgewerkte make-up en je kan de deur uit. Laat je eens onder handen nemen in Instituut Bellitzia, dit schoonheidssalon in Merelbeke, naast Melle is gespecialiseerd in verschillende behandelingen, maar ook in maquillage en pedicure. Ontdek hun volledige aanbod en laat jezelf helemaal mooi maken.

Zie er uit op je best

Als je langsgaat in dit schoonheidssalon bij Melle, dan weet je dat je er schitterend zal uitzien als je buitenkomt. Hun medewerkers kunnen je onder andere opmaken. Hierbij houden ze vooral rekening met de vorm van je gezicht en laten ze je beste punten nog beter uitkomen. Je kan de producten die ze gebruiken ook bestellen via hun website, zodat je de look ook zelf kan recreëren. Daarnaast kan je bij dit schoonheidssalon in Merelbeke bij Melle, ook nog terecht voor een pedicure en zelfs een zonnebank. Dit zal allemaal helpen om jou te doen stralen in je dagelijkse leven of op die ene speciale dag. Als je meer wil investeren in er goed uitzien op lange termijn, dan is misschien één van hun gezichtsbehandelingen iets voor jou. Tijdens zo’n behandeling zorgen ze bij Bellitzia voor een jongere en gezondere huid.

Word de mooiste van de avond

Kies ervoor om je eens goed onder handen te laten nemen door de mensen bij Bellitzia en je weet zeker dat je zal stralen. Je kan telefonisch een afspraak maken en dan langskomen in hun salon. Ze zijn open van dinsdag tot en met zaterdag. Vergeet ook zeker geen afspraak te maken, want zonder kan je niet binnen. Wacht niet langer en laat jezelf eens goed verwennen in dit schoonheidssalon naast Melle. Je zal je ongetwijfeld goed in je vel voelen en automatisch ook stralen.

http://www.bellitzia.be/index.html