Artikelschrijven
Image default
Beauty en verzorging

Een ooglidcorrectie of borstchirurgie

Wilt u graag uw oogleden laten liften? Of zoekt u een specialist in borstchirurgie? Wij raden u dan aan eens een luisterend oor te leggen bij de specialisten van Clinic 12B. Zij zijn dé praktijk in Antwerpen voor al uw chirurgische noden. Ze doen bijvoorbeeld reconstructieve chirurgie. Maar ook als u een esthetische borstchirurgie wilt of als u uw oogleden wilt laten liften, kan u bij deze kenners uw gading vinden. Ze begeleiden u steeds zorgvuldig en nauwgezet. Zo zorgen ze ervoor dat alle mensen die bij hen te gast zijn, als tevreden klant weer buiten komen. Met hun ervaring in tal van takken van de chirurgie, vertrouwelijke sfeer en gedetailleerde aanpak, is dit dé praktijk die wij u zonder twijfelen aanraden.

U zit op de juiste plaats bij deze specialisten

Zeg uw vermoeide indruk vaarwel en kies ervoor om uw oogleden te laten liften door specialisten in de chirurgie. Zo krijgt u een gezicht dat er jonger uitziet. Bij het liften van uw oogleden snijden ze overtollige huid weg zodat uw huid strakker komt te staan. De snede maken ze in de huidplooien bij uw wenkbrauwen. Zo zorgen ze ervoor dat ze natuurlijk onzichtbaar wordt. Doordat de operatie door ervaren chirurgen wordt gedaan, gebeurt dit alles snel en veilig.

Laat een behandeling van a tot z uitvoeren

Om uw oogleden te laten liften of voor een esthetische of reconstructieve borstchirurgie, moet u bij de specialisten van Clinic 12B zijn. Ze volgen u zeer nauwlettend op, van zodra u binnenkomt om u te informeren – wat ze uitstekend doen – tot u weer buitengaat en lang daarna: eens u klant bent, kan u steeds bij deze kenners terecht met al uw vragen of problemen. Ze voorzien u vast en zeker van een bevredigend antwoord. Na uw gesprek zorgen ze ervoor dat u de juiste keuzes over uw lichaam kunt maken. Ga dus langs bij hen en u zult merken dat u de juiste keuze gemaakt hebt.