Artikelschrijven
Image default
Beauty en verzorging

Een frisse en stralende look na een natuurlijke huidbehandeling

Als man of vrouw wil je er natuurlijk fris en stralend uitzien. Van Lennep Kliniek helpt je een handje met een breed scala aan professionele behandelingen, gericht op cosmetische huidverbetering, huidverzorging en injectables. De kleinschalige kliniek wordt geleid door cosmetisch arts Ludy Holst, die kan bogen op een grote vakkennis en ruime ervaring. De behandelingen in Van Lennep Kliniek zijn pijnloos en zorgen voor een natuurlijk mooier resultaat.

Rimpelbehandeling veelvoorkomend bij mannen en vrouwen

Ludy Holst is aangesloten bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Met haar team van deskundige huidtherapeuten verricht zij uiteenlopende, veilige behandelingen conform de richtlijnen van de NVCG. Een rimpelbehandeling is een veelvoorkomende therapie. Rimpels kunnen zich op verschillende plekken openbaren. In de hals, in het gezicht, op het decolleté. Cliënten bezoeken Van Lennep Kliniek bijvoorbeeld om een behandeling tegen kraaienpootjes, lachrimpels rond de mond, fronsrimpels tussen de wenkbrauwen en op de wangen en lipverjonging. Je hebt daarbij de keuze tussen met of zonder fillers en Botox.

Peelings om de huid te verjongen en verfrissen

Als je je huid weer wilt laten stralen, is een professionele peeling een goede keuze. Hierbij worden oude huidcellen weggehaald, zodat nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen en de huid gladder wordt. Peelings worden regelmatig gedaan bij fijne lijntjes, pigment- en ouderdomsvlekken, grove poriën, acné en een grauwe rokershuid. Je huid voelt hierna strakker en oogt frisser. Wil je meer weten over de huidbehandelingen in Van Lennep Kliniek of gelijk een gratis consult aanvragen? Bel dan naar 070 – 737 00 88, stuur een e-mail of vul het contactformulier op de website in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

https://www.vanlennepkliniek.nl/