Artikelschrijven
Image default
Auto’s en Motoren

Tweedehands auto belgie

tweedehands auto belgie

Huur of koop een toekomstige auto Wat is de verstandigste beslissing? Wil je het nieuwste model rijden? Twijfel je tussen huren of kopen? Het hangt allemaal af van uw prioriteit. Voordat u een beslissing neemt, is het belangrijk om te weten wat het verschil is. Als u hier eenmaal aan verslaafd bent, kan leasing de beste optie voor u of uw bedrijf blijken te zijn.

Leasen versus kopen van een auto

Lease of aankoop? We hebben de voordelen van deze twee opties voor je op een rijtje gezet. Ontdek wat het beste is voor uw bedrijf. meer informatie nodig? Neem contact met ons op of bekijk onze FAQ.

De voordelen van leasen bij auto-verkopen-belgie.com

Lease betekent minder problemen en meer voorspelbaarheid. De aankoopprijs is niet hoog Vast all-inclusive maandtarief Geen risico: inclusief onderhoud en reparatie Compleet online overzicht

Een nieuwe auto kopen

Bij het kopen van een nieuwe auto moet u rekening houden met enkele financiële risico’s. Auto is van jou Hoge afschrijving in het eerste jaar Hoge aankoopprijs Onvoorspelbare maandelijkse uitgaven 

Andere redenen om een auto te leasen

 1. Leasen

  Voorspelbare maandelijkse uitgaven Als u huurt, bent u niet de eigenaar van de auto. U hoeft slechts een bepaalde periode te betalen. Uw voorspelbare maandelijkse kosten zijn inclusief belastingen, verzekeringen, reparaties, onderhoud en banden. De enige extra kosten die u moet betalen? benzine.

  Flexibiliteit
  Door te leasen gaat u uit van een contract van 24 maanden tot 5 jaar. Bij elke verlenging kunt u echter het nieuwste model kiezen. En omdat u geen auto koopt, kunt u geld vrijmaken voor andere bedrijfsinvesteringen.

  Gemak
  Leasing geeft u meer tijd om zaken te doen. Na ondertekening van het contract hoeft u alleen het maandbedrag te betalen. Wij zijn verantwoordelijk voor beheer, onderhoud en overige werkzaamheden. En we geven u inzicht in manieren om het meeste uit huurauto’s te halen.

 2. Kopen

  Onvoorspelbare maandelijkse kosten
  Bij aankoop moet u de oorspronkelijke aankoopprijs van de auto betalen. U moet ook rekening houden met regelmatig terugkerende kosten zoals verzekeringen, wegenbelasting en onderhoudskosten. Plus variabele kosten, zoals reparaties, banden, brandstof, etc. goed nieuws? Als u een auto verkoopt, is de opbrengst voor u.
   
  Flexibiliteit
  Als u een bedrijfswagen of busje koopt, kunt u kiezen wat u wilt! Merk, model, kleur, accessoires … De enige limiet is uw budget. U kunt ook op elk moment kopen en verkopen.

  Gemak
  Als u uw eigen auto bezit, kunt u deze naar behoefte gebruiken. U moet echter ook tijd reserveren voor andere taken, zoals beheer, rapportage en het plannen van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Bereken de kosten

Wanneer u een auto koopt, houdt u zeker rekening met de basiskosten. Zoals rente, waarde, verzekering en belasting. Maar hoe zit het met reparaties, onderhoud, banden en andere onverwachte uitgaven? Het huurcontract omvat al deze kosten en meer, een vast maandelijks bedrag. Maar vertrouw ons niet alleen! Vergelijk zelf de kosten.

 

https://auto-verkopen-belgie.com/