Artikelschrijven
Image default
Auto’s en Motoren

Snelcursus autotheorie met 100% slagingskans!

Wat is er leuker dan je rijbewijs halen en straks lekker met de auto op pad te gaan? Voor velen zijn de theorielessen echter een vervelend obstakel. 123-theorie.nl heeft een methode ontwikkeld, waarbij je eenvoudig, snel en voordelig je officiële CBR-theoriecertificaat behaalt. Je wordt in één dag klaargestoomd voor het examen op een cursuslocatie bij jou in de buurt. 123-theorie.nl zorgt voor professionele begeleiding en garandeert een 100% slagingskans.

Praktijkgerichte lessen autotheorie, zonder boeken

De ervaren en deskundige docenten van 123-theorie.nl werken niet met lesstof uit dikke boeken of cd-roms, maar ze leren je de autotheorie aan de hand van praktijkvoorbeelden, trucjes, ezelsbruggetjes en de strikvragen tijdens het CBR-examen. Deze methode werkt uitstekend. Ongeveer 20.000 kandidaten hebben op deze wijze bij 123-theorie.nl het felbegeerde theoriecertificaat gehaald. De dagcursus is voor iedereen geschikt: óók als je last hebt van faalangst, ADHD of dyslexie.

Een theoriecursus bij jou in de buurt

Je hoeft niet ver te reizen om je autotheorie te halen. Je kunt bijvoorbeeld een theoriecursus in Den Haag volgen, maar als je elders woont of werkt ook een theoriecursus in Eindhoven, Breda, Deventer, Arnhem, Rotterdam, Amsterdam, Zwolle en Utrecht. Je meldt je ’s morgens vroeg op de opgegeven locatie, waarna je ‘s middags na de lunch door een medewerker van 123-theorie.nl naar de plaats van het CBR-examen wordt gebracht.

Sluit aan in de rij cursisten die snel, goedkoop en op een gemakkelijke manier hun autotheorie willen halen. Je kunt je direct online inschrijven. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met 123-theorie.nl per telefoon (085 – 060 1230), e-mail of per contactformulier op de website. Je krijgt snel antwoord.