Artikelschrijven
Image default
Auto’s en Motoren

Ford Transit Custom Kombi voor zakelijke en privé gebruik

Bedrijfsauto leasen 

Een Ford Transit Custom kan ingezet worden voor het vervoer van personen maar ook om lading mee te nemen is deze bus zeer geschikt. Er zijn drie verschillende modellen op de markt die ook nog eens geheel naar eigen wens kunnen worden afgewerkt.

Veel mogelijkheden met de zitplaatsen in een Ford Transit Custom Kombi

Als je, al dan niet voor je werk, een Ford Transit Custom Kombi kiest kun je er tot maximaal negen personen in vervoeren. Achter de voorste cabine worden in dit model nog eens twee rijen met stoelen of banken geplaatst. Dit gaat uiteraard ten koste van de beschikbare laadruimte maar je kunt wel veel mensen meenemen. Als je bijvoorbeeld een taxibedrijf runt, of gewoon een groot gezin hebt, is een dergelijke bus zeker aan te raden. De opstelling van de stoelen is zeer flexibel zodat je daarmee kunt variëren. Als je de zitplaatsen niet gebruikt is het mogelijk de derde rij op te klappen en tegen de tweede rij aan te schuiven zodat je meer laadruimte krijgt. Het is zelfs mogelijk de derde rij er helemaal uit te halen als je deze (een poosje) niet gebruikt.

Fiscale voordelen van een bedrijfswagen leasen

Een Ford Transit die je aanschaft voor je bedrijf mag je afschrijven in de boekhouding. Als je besluit de wagen te leasen kun je dit ook doen. Daarnaast levert leasen je nog een aantal fiscale voordelen meer op omdat je een investering gedaan hebt die je bedrijf ten goede komt. Omdat de meeste ondernemers eigen vervoer nodig hebben maar er niet altijd voldoende cash voor hebben om dit te kopen is leasen een goede oplossing. Er bestaan verschillende vormen van leasen dus kijk altijd welke het meest geschikt voor jou is.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/