Artikelschrijven
Image default
Auto’s en Motoren

Camper huren in West-Vlaanderen: ideeën voor avonturen

Met een camper heb je eindeloze reismogelijkheden: je rijdt van plek naar plek en kunt overal in de natuur terecht. Bij Quatquatre kun je een camper hurenin West-Vlaanderen voor een avontuurlijke reis. De campers zijn hier speciaal voor uitgerust en zijn dus niet bedoeld voor een vakantie aan zee met het gezin. Bij het bedrijf, gevestigd in Mol (provincie Antwerpen), huur je niet alleen campers, maar boek je ook uitgestippelde roadtrips. Liever zelf een planning maken? Hieronder vind je een aantal ideeën die je kunt uitvoeren met de gehuurde camper.

Lange wandeltochten

Door een camper te huren in West-Vlaanderen heb je de mogelijkheid om de natuur in te trekken. Je hoeft geen rekening te houden met accommodaties of openbaar vervoer en kunt alle plekken bereiken. Je slaapt naast een meer of in het bos als je dat graag wilt. Overdag maak je prachtige wandeltochten door de natuur, bijvoorbeeld in de bergen. Vervolgens slaap je direct in de omgeving in je camper.

Koken in de natuur

Met een camper die je kunt huren in West-Vlaanderen heb je de mogelijkheid om te koken in de natuur. De campers zijn uitgerust met een kleine keuken, maar je kunt (indien toegestaan) ook een vuurtje maken. Ook maak je gebruik van de Solo Stove Ranger om in de buitenlucht te koken. Buiten koken geeft het ultieme vakantiegevoel en is heerlijk na een dag activiteiten in de natuur.

Wilde dieren spotten

Afhankelijk van de locatie die je kiest voor de avontuurlijke reis, kun je wilde dieren spotten. Als je bijvoorbeeld naar Zweden gaat, heb je de kans om beren in het wild te zien. Sowieso heb je in bossen en natuurrijke gebieden een grote kans om dieren te spotten, bijvoorbeeld herten in de buurt van je camper. Iedere locatie biedt unieke mogelijkheden die je veilig bekijkt vanuit de camper die je kunt huren in West-Vlaanderen.

https://quatquatre.be/