Artikelschrijven
Image default
Auto’s en Motoren

Bij de renting van een elektrische wagen hoort een echte smartlader

Als je van plan bent om voor een langere periode een bedrijfswagen te huren, dan reken je op de uitgebreide diensten van Move2Green. Zij staan al vele jaren klaar met advies over de renting van een wagen. Bovendien zijn ze gespecialiseerd in elektrische auto’s en richten ze zich steeds op de toekomst met hun nieuwe producten.

Kies voor een ecologische optie

Een van die nieuwe producten is de Zappi-lader. Die is ideaal als je bij deze onderneming voor de renting van een wagen kiest. Ze bieden namelijk beiden aan tegen een scherpe prijs. Deze laadoplossing is volledig programmeerbaar, zodat je auto alleen oplaadt wanneer je dit zelf wilt. Wil jij bijvoorbeeld een bedrijfswagen huren en deze alleen opladen wanneer je zelf voldoende elektriciteit opwekt, zodat je niet het stroomnet moet gebruiken? Dan stel je dit eenvoudig in bij een Zappi. Dit toestel heeft namelijk verschillende standen, waartussen je kan kiezen. Verder geniet je ook van dynamic loadbalancing, wat inhoudt dat het slimme toestel rekening houdt met de maximale capaciteit en de hoofdzekering. Zo hoef je je nergens zorgen om maken en kan je gewoon ontspannen terwijl je auto oplaadt. Daarnaast blijven alle andere toestellen in je huis gewoon werken, wat zeker ook niet onbelangrijk is. Wil je graag de sterkte van de laadpaal bepalen? Zelfs dat is mogelijk als je samen met de renting van een elektrische wagen kiest voor Zappi-laadpaal. Meer informatie over hoe je deze twee samen kan huren of kopen, vind je alvast op de handige website van deze specialisten: move2green.be.

Bereken hoeveel voordeel je doet

Wil je graag weten hoeveel voordeel je er juist uit zal halen als je ervoor kiest om een bedrijfswagen te huren bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem, in de buurt van Aalst? Daarvoor vind je op hun website een tool om dit te weten te komen. De vriendelijke medewerkers van dit bedrijf helpen je hier ook graag mee als je bij hen langsgaat voor de renting van een wagen. Neem ook snel contact met hen op voor meer informatie.