Artikelschrijven
Image default
Aanbiedingen

Winkelmedewerker

 

Wij hebben een betrekkelijk nieuwe speler op de belgische markt inzake grootwarenhuizen die een nederzetting opent te sint-pieters-leeuw. Snel, vriendelijk en echt geholpen geworden in een goed gevulde en schone winkel, traceren we bij albert heijn van het grootste belang. Het beschaven dat klanten met lust bij ons komen inslaan.

Kun jij die passie voor perfecte service overbrengen op een team? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, geef je gaarne voorgaan en hou je van aangenaam doorwerken?

Dan is teamleider ( m/v/x ) de geknipte baan voor jou.

Jouw verantwoordelijkheden je kunt een team leiden op het werkgebied dat jou het uiterst boeit. Als teamleider van het team ‘verkoopklaar ‘ sta je in voor de verwerking van de goederenstroom en de verwelkoming van onze klanten met een perfect gevulde en nette winkel.

Als teamleider van het team verkoopafhandeling zorg je ervoor dat onze klanten met een goed instinct de winkelzaak verlaten : tevreden over het liquideren en de service.

Je coacht een team van zo’n 10-tal winkelmedewerkers en brengt een positieve drive in het team.

Als ware multitasker organiseer je te verscheidene taken van het team en steek je ook zelf mee de handen uit de mouwen.

Je bouwt een subjectief voeling op met klanten voor wie je het eerste aanspreekpunt bent.

Als wegbereider ben je een inspiratie voor je medewerkers. Je zorgt voor een klantgerichte dynamiek in het team en een ‘happy work place’.

Groei uit tot het gezicht van een sterk merk en leid je eigen team!

Jouw profiel sterke verantwoordelijkheidszin

Positieve drive

Knobbel om te multitasken ; je bent een kei in plannen en catalogiseren.

Hands on ingesteldheid

Maandag -zondag van 6u tot 20u ’s avonds beschikbaar zijn. Afwisselend een zaterdag of zondag werken, met één vaste vrije dag in de week

Administratiever vaardigheden

Je hebt minimaal een charter secundair instituut of bent bachelor.

Ervaring als leidinggevende in de retail of de horeca is een pluspunt.

Je kan mensen trainen, motiveren en enthousiasmeren.

Volmaakt nederlanstalig en goede cognitie van het taal

Ons aanbod in een familiebedrijf met nagenoeg 70 jaar traditie in verse spijs, kan jij jezelf ontplooien hoe jij dit gaarne wilt. Je talenten geworden ontwikkeld en uiteraard krijg je hierbij een degelijke activiteit en begeleiding.

Doorgroeien naar ( hulpbetoon ) supermarktmanager hoort bij de mogelijkheden. In ruil voor je inspanning geniet je een goed honorarium en flexibele werktijden. Daarenboven kom je terecht in een leuke werkomgeving, waarin collegialiteit en een aangename werksfeer hand in hand gaan.

Ik kan u persoonlijk waarborgen dat buiten het feit dat dit een cliché is, het ook ook waarlijk het geval is. Jij, als mens, staat centraal bij deze werkgever.

Groeikansen

Een goede verloning

Een vast arbeidsovereenkomst ( na positieve interimperiode )

Een kwijt sterke teamspirit

Uitgestrektheid voor jouw initiatieven en inbreng

vacatures

https://www.vindazo.be/job/all/winkelmedewerker.html