Artikelschrijven
Image default
Aanbiedingen

Harry van Sussex en Meghan Markle

De afgelopen maanden zijn het royalty koppel prins Harry en Megan Markle heel vaak in het royalty nieuws gekomen. Het koppel heeft in de maand januari besloten om afstand te doen van de troon. Het koppel wilt met de kleine Archie uit de showbizz wereld stappen. Ze willen hun tijd namelijk gaan besteden aan andere dingen en zich gaan richten op nieuwe zaken, zoals bijvoorbeeld de oprichting van een goed doel. Daarnaast willen ze graag hun tijd gaan verdelen tussen het Verenigd Konijkrijk en Noord-Amerika. Koningin Elizabeth is staatshoofd van Canada en volgens de verschillende Britse media willen Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle hier hun tweede huis van maken.

Vooral voor de mensen die het royalty koppel al voor een langere tijd volgen kwam deze stap niet als een verrassing. Er waren al veel scheuren ontstaan in de afgelopen periode en Meghan Markle heeft dan ook meerdere malen aangegeven dat ze haar nieuwe rol erg lastig vond.

Ook liet Prins Harry in een interview in 2017 al weten dat hij al serieuze overwegingen had gemaakt om uit het koningshuis te stappen. Hij verlangde namelijk naar een normaal leven en wilde om deze rede al zijn privileges overboord gooien. In zijn tijd in het leger vond hij het dan ook fijn om te kunnen ontsnappen van de koninklijke familie, maar hij besloot toch te blijven en te proberen om zijn eigen rol in de familie te kunnen vinden. Hij deed dit dan ook vooral uit loyaliteit naar zijn oma, koningin Elizabeth.

Hiernaast heeft het royalty koppel ook besloten om financieel onafhankelijk te zijn. Dit heeft voor veel ophef in Buckingham Palace gezorgd. Royalty-experts noemen de nieuwe gebeurtenissen “ronduit verbazend”. Na vele discussies en gespreken heeft ook koningin Elizabeth II gemeld dat zij samen met het koppel naar een instemmende oplossing hebben gezocht.

https://www.showbizz24.be/