Artikelschrijven
Image default
Aanbiedingen

Geen last meer van pluizig haar

Pluizig haar kan iedereen hebben, maar zelden is iemand er blij mee. Er zijn natuurlijk allerlei manieren om daar iets aan te doen. Eén daarvan is het aanschaffen van de Dyson Supersonic. Dit is een haarstyling product van Dyson dat dus ook nog goed is om pluizig haar glad te maken. Deze Dyson föhn is voorzien van unieke Dyson technologieën om dat voor elkaar te krijgen. De Dyson Supersonic is meer dan een haardroger. Je kunt er namelijk ook je haar direct mee in model brengen. Daarvoor zijn er verschillende opzetstukken.

De vijf opzetstukken

Bij een Dyson Supersonic horen vijf opzetstukken. Die zijn geschikt voor verschillende haartypes. Het nieuwste opzetstuk is de Flyaway. Deze zorgt dat pluizig haar glad wordt en gebruikt hier enkel lucht voor – dus geen hitte die je haar beschadigt. Daarnaast is er de diffuser, die stimuleert natuurlijke haardroging. Daarnaast zijn er nog de stylingconcentrator, om gericht je haar te stylen; het opzetstuk met brede tanden en het gentle air opzetstuk. Die laatste is een alternatief voor de diffuser. 

Waarom deze föhn?

Een Dyson Supersonic onderscheidt zich als föhn en haarstyling product door niet met hitte te werken. Hitte is slecht voor je haar, maar wordt toch vaak ingezet voor föhns, stijltangen en krultangen. Niet bij de Dyson Supersonic. Er wordt in plaats daarvan gewerkt met luchtstromen. Zo blijft je haar onbeschadigd en kun je met een gerust hart deze Dyson Supersonic gebruiken. Of je nu alleen je haar wil drogen of het ook in model wil brengen. De Dyson Supersonic is te krijgen in fuchsia, roze of zwart.