Artikelschrijven
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van een sauna

Een ding wat er zeker voor zorgt dat jij op rust komt is een dagje genieten in de wellness. Heerlijk genieten in een warme sauna, stoombad en bubbelbad. Een dag om echt naar uit te kijken. Maar wist je dat je hier geen dag voor hoeft in te plannen? Het is namelijk mogelijk om een sauna aan te schaffen voor in de achtertuin. Op deze manier hoef jij alleen maar je bed uit te rollen en kan je heerlijk je dag beginnen in de sauna. Dit brengt dan ook veel voordelen met zich mee, wil je weten welke voordelen precies? Lees deze blog dan verder!

Nog nooit zo’n fijne nachtrust gehad

Elke avond doorslapen klinkt te goed om waar te zijn. Maar met een sauna wordt dit een stuk gemakkelijker. De warmte van de sauna heeft hier een positief effect op. In een sauna ontspan je namelijk, hierdoor worden je pieker gedachtes een stuk minder waardoor je lekkerder in je vel zit. De warmte zorgt ook voor een stofje endorfine. Dit stofje verlicht pijn en zorgt voor een ontspannen gevoel. Al met al dus voordelen waardoor je een heerlijke nachtrust gaat hebben!

 

De warmte van de sauna

De warmte van de sauna voelt heerlijk op de huid! Je komt door de warmte op rust en je stapt helemaal fris en fruitig de sauna uit. Maar een sauna heeft nog meerdere voordelen. De warmte zorgt er namelijk voor dat je sneller aan temperatuurwisselingen went. Hierdoor wordt je weerstand een stuk beter, ideaal dus in het griep seizoen. Daarnaast went je lichaam ook sneller aan de kou, dat klinkt misschien gek maar je hebt het echt minder snel koud! Dit komt door de warmte die je zenuwen prikkelen. Daarnaast nemen je witte bloedcellen toe door de warmte. Deze bloedcellen hebben ook een positief effect op je weerstand!

Welke sauna kies jij bij Welvaere?

Wil je graag een sauna? Neem dan eens een kijkje op de website van Welvaere. Deze partij heeft een ruim assortiment aan sauna’s. Waaronder een barrelsauna. Heb je nog een vraag of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met een van de experts, ze helpen je namelijk graag verder!

https://welvaere.be/