Blog

Home / Bijzondere evenementenlocatie in Amsterdam

Bijzondere evenementenlocatie in Amsterdam

Date : feb 05, 2019 Category : Zakelijk
Author: Tags: , , ,

Zoekt u een evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast evenementen ook werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Lees deze blog over alle voordelen van het huren van een werkplek of evenementenlocatie.

Duurzame evenementenlocatie in Hoofddorp

Of u nu een hele grote of kleine ruimtes wil huren als u maar met een paar kleine gasten. Bij ons kunt u terecht voor zowel grote bijeenkomsten mals kleine vergadering. Dit is handig voor als u met kleine groepen komt. Bij ons vind u unieke evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam. Wilt u de ruimte voor een dagdeel of de gehele dag huren? Dat is geen probleem! Wij laten deze keuze aan u.

Ontdek bijzondere en duurzame evenementenlocaties

Wij bieden duurzame locaties aan voor evenementen. Dit stimuleert unieke concepten en ideeën. Wij van C-Béta bieden verschillende werk- en evenementenruimtes aan en hebben een ruime keuze voor verschillende doeleinden.

Evenementen

Waarom zijn wij uniek? Onze prachtige omgeving is omgetoverd tot unieke evenementenlocatie met uitsluitend circulaire materialen in Hoofddorp. Hierdoor hoeft u niet langer te kiezen tussen inspirerend en duurzaam. Uw gasten worden ontvangen in een van de mooiste en uniekste evenementenlocatie in Hoofddorp. Bij ons speelt circulair een belangrijke rol. Onze ruimtes inspireren jouw gasten in een prachtige omgeving. Wat je ook in gedachte hebt, het kan bij C-Bèta! 

Zoekt u naar één of meerdere werkplekken? Of naar plek om een evenement evenement te houden? Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/

Comments are closed.

© Copyright 2019.