Blog

Home / Een chique eettafel met stijlvolle stoelen als basis voor een klassiek interieur

Een chique eettafel met stijlvolle stoelen als basis voor een klassiek interieur

Date : mrt 23, 2018 Category : Woningen
Author: Tags:

Bij het samenstellen van uw klassiek interieur moet u heel wat keuzes maken. Bij een specialist heeft u een ruime keuze aan diverse woonprogramma’s maar is het ook mogelijk om uw tafels en stoelen los te kopen. Voor beide opties biedt Star Stijlmeubelen een oplossing. Want niet alleen kunt u een set zelf samenstellen met een eettafel en bijpassende stoelen. U heeft ook de keuze uit een complete eethoek. Daarnaast kunt u uw eetkamerhoek ook eenvoudig online bestellen, of bezoek de riante showroom in Den Haag indien u de stoelen met een andere stoffering wenst te zien. En met een gemiddelde levertijd van 4 tot 6 weken vult u binnen de kortste keren een klassiek interieur aan met een eethoek van Star Stijlmeubelen.

Een salontafel is een echte aanvulling in uw klassiek interieur

Van een borreltje na werktijd met uw partner, of genieten van een rustige avond met een interessant boek en goede muziek. Of wellicht heeft u een prachtig boeket gekregen van uw dochter dat u op een mooie plek in uw interieur wilt zetten. In alle situaties is een salontafel toch wel heel handig. En daarnaast maakt het uw zithoek sfeervol én tijdschriften en onderzetters kunt u er moeiteloos in opbergen. Maar waar vindt u een ruim aanbod aan salontafels, waarmee u een klassiek interieur complementeert? Natuurlijk bij Star Stijlmeubelen, gespecialiseerd in een klassiek interieur sinds 1895. Van hoektafels tot aan ronde tafels en van kersenhout tot aan Frans antiek eikenhout. Naar wat voor materiaal gaat uw voorkeur uit?

Ga voor comfort en vul een klassiek interieur aan met een heerlijke bank

Er zijn verschillende dingen waaraan een bank in een klassiek interieur moet voldoen. Zo moet de bank in de eerste plaats vooral enorm comfortabel zitten. Ook is het belangrijk dat de bank mooi past bij de rest van uw interieur. En dat is ook precies waarom u eens een bezoek moet brengen aan Star Stijlmeubelen, hét familiebedrijf dat enkel klassieke meubelen in de collectie heeft. De banken zijn verkrijgbaar in de mooiste materialen zoals leder en velours, en voor de meeste modellen kunt u uw favoriete kleur kiezen middels diverse stalen. Zodra u uw keuze voor een bank gemaakt heeft, kunt u ook eens een kijkje nemen in het aanbod aan fauteuils, waarmee u de zithoek in uw klassiek interieur écht afmaakt.

 


Comments are closed.

© Copyright 2019.