Blog

Home / Dozen kopen die snel geleverd worden

Dozen kopen die snel geleverd worden

Date : mei 16, 2018 Category : Vervoer en transport
Author: Tags:

Wanneer u bijvoorbeeld dozen gaat kopen, wilt u dit snel in huis hebben. De Jong Verpakking levert dozen gelukkig binnen 24 uur. Door een eigen wagenpark kan De Jong Verpakking u zo snel mogelijk van dienst zijn. Met tientallen chauffeurs en vrachtwagens is de transportcapaciteit optimaal. Dit laat zien dat u op een juiste wijze wordt geholpen met betrekking tot de vraag die u heeft binnen de markt. Daarnaast kunnen zij ook leveren op zaterdag, dit ziet u niet veel terug binnen bedrijven binnen deze markt. Zo duurt de levering na het kopen van uw dozen altijd minimaal.

Dozen voor uw assortiment kopen

Wanneer u op zoek bent naar dozen om uw producten in te verpakken, kiest u een betrouwbare partner die gunstige prijzen heeft. U kiest er dan voor om bijvoorbeeld in zee te gaan met De Jong Verpakking, zij kunnen u op een deskundig advies op maat helpen. Zo kunt u uw dozen kopen met de nodige kwaliteit en service. Daarnaast is De Jong verpakking ook de enige onafhankelijke producent van golfkarton in ons koude kikkerlandje. Zodoende kunt u uw assortimentdozen voordelig bij de bron aanschaffen. Zo wordt uw assortiment veilig en zorgvuldig verpakt, getransporteerd en opgeslagen. Steeds meer bedrijven kiezen er dan ook voor om hun dozen te kopen bij dit specifieke bedrijf, dit onder andere door de enorme voorraad en snelle productietijd. Dus wees verstandig en kies ervoor om in zee te gaan met een professional.

Dozen kopen en deze laten leveren in het weekend

Kiest u ervoor om bij De Jong Verpakking dozen te kopen? Dan kunnen deze zelfs geleverd worden in het weekend. U kunt dit gemakkelijk doorgeven door te bellen of faxen naar de verkoop binnendienst. Zo kunt u uw dozen kopen tegen een scherpe prijs, bent u verzekerd van een juiste kwaliteit. Maar Als kers op de taart kunt bent u verzekerd van de allerhoogste service binnen de markt. Dus wilt u uw dozen kopen bij een bedrijf die staat voor zijn klanten en deze zo goed mogelijk wilt helpen? Dan moet u eens kijken naar de mogelijkheden van De Jong Verpakking.

 


Comments are closed.

© Copyright 2019.