Blog

Home / Diverse opslagmogelijkheden bij dé specialist in opslag in Den Bosch

Diverse opslagmogelijkheden bij dé specialist in opslag in Den Bosch

Date : jun 26, 2018 Category : Vervoer en transport
Author: Tags:

Huurt u een opslagruimte bij een specialist als Brouwers? Dan weet u zeker dat u profiteert van de efficiënte werkwijze. Dat komt mede door de innovatieve opslagmogelijkheden. U vindt op twee locaties in Den Bosch een modern warehouse voor de opslag van uw goederen. Dat wil zeggen dat de opslag is uitgevoerd met inrijdstellingen, verrijdbare stellingen en conventionele stellingen. Een andere reden van de efficiënte werkwijze is de persoonlijke benadering, professionaliteit en klantgerichtheid van het bedrijf. Zij denken met u mee, luisteren aandachtig naar uw wensen en houden rekening met uw bedrijfsprocessen. Zo verloopt het opslaan van uw goederen zo efficiënt mogelijk en wordt er aan uw behoeften voldaan.

Vraag een offerte aan als u een opslag in Den Bosch wilt huren

Bekijk eens de mogelijkheden van een ervaren en professioneel bedrijf als Brouwers. Hier kunt u terecht voor de opslag van pallets en andere goederen. Het bedrijf beschikt over twee locaties op de industrieterreinen de Brand en de Vutter. De locaties in Den Bosch bieden samen ruimte voor ongeveer 25.000 pallets, zodat u altijd voldoende ruimte heeft voor de opslag van uw goederen. Vanuit daar vertrekken er ook vrachtwagens voor transport. Zo kunt u eenvoudig de opslagruimte combineren met transport van of naar het binnen- en buitenland. Wilt u gebruikmaken van de opslag van Brouwers in Den Bosch? En bent u benieuwd naar de prijzen en de mogelijkheden voor uw situatie? Dan vraagt u via de website een offerte aan.

Opslag van al uw goederen op twee locaties in Den Bosch

Al enige tijd zoekt u naar een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van logistiek voor opslag in de buurt van Den Bosch. U wilt verzekerd zijn van een zorgvuldige omgang met uw goederen en daarnaast vindt u het fijn dat u profiteert van een uitstekende dienstverlening. Dit vindt u bij Brouwers. Hier komen twee diensten, transport en logistiek, samen op twee locaties op de industrieterreinen de Brand en de Vutter. Met een modern warehouse en verschillende soorten stellingen staat het transportbedrijf uit Den Bosch garant voor de opslag van ongeveer 25.000 pallets. Weet u al welke goederen u wilt opslaan op een van de twee locaties?


Comments are closed.

© Copyright 2019.