Blog

Home / De busmaatschappij voor de beste groepsreizen

De busmaatschappij voor de beste groepsreizen

Date : mei 09, 2018 Category : Vervoer en transport
Author: Tags:

Wilt u nu eens echt uitpakken met het jaarlijkse bedrijfsuitje? Of met familie inclusief aanhang op reis? De busmaatschappij, genaamd Muys Reizen, verzorgt complete groepsreizen in binnen- en buitenland. Voor groepen vanaf 9 personen kan de busmaatschappij een gezellige reis op maat voor u organiseren. Hierbij kunt u denken aan een paar dagen ertussenuit naar de Limburgse heuvels, met een bezoek aan de grotten in Valkenburg en winkelen in Maastricht. Of het bezoeken van de bezienswaardigheden in Amsterdam, Berlijn, Parijs of zelfs Milaan! Stelt u liever uw eigen programma samen? Ook dat is geen probleem! De busmaatschappij helpt u graag!

De busmaatschappij helpt u op weg

Gaat u graag op dagtripje? Of met een groep op pad? Bezoekt u graag een mooie stad? Een busmaatschappij helpt u graag op weg! Wanneer u kiest voor een dagje weg met Muys Reizen, dan maakt u gebruik van een specialist die al jaren ervaring heeft op het gebied van groepsreizen, busverhuur, schoolreizen en dagtochten. De busmaatschappij beschikt over een uitgebreid wagenpark met meer dan 50 touringcars, waarmee al diverse generaties vervoerd zijn naar de desgewenste bestemming. Zowel binnen Nederland als in heel Europa. De moderne en goed uitgeruste touringcars brengen u en uw groep graag naar de gewenste locatie. Maar wat kost een bus? Vraag het de busmaatschappij! 

Zeer diverse en uiteenlopende vervoersmogelijkheden bij de busmaatschappij

Bezoekt u graag een beurs, maar wilt u er niet zelf naartoe rijden? Of houdt u van een ander dagje uit? De diensten die een busmaatschappij u aanbiedt, zijn zeer divers en uiteenlopend. Binnen Muys Reizen zijn er verschillende mogelijkheden voor het maken van een dagtocht. U heeft de keuze uit een taxibus met 8 zitplaatsen, een minibus voor 20 tot 22 personen en een mini touringcar voor 30 tot 33 personen. Bent u met een grotere groep? Dan kunt u gebruikmaken van bussen in diverse klasse van luxe, variërend van 49 tot 64 personen of luxe dubbeldekkers, die variëren van 66 zitplaatsen tot maximaal 92. De busmaatschappij stelt voor u vrijblijvend een offerte op.

 


Comments are closed.

© Copyright 2019.