Blog

Home / Een innovatieve Brompton vouwfiets kopen doet u bij een specialist

Een innovatieve Brompton vouwfiets kopen doet u bij een specialist

Date : aug 03, 2018 Category : Tweewielers
Author: Tags:

Heeft u de metro gemist en wilt u niet wachten op de volgende? Dan is het een goed idee om een Brompton vouwfiets kopen bij ZwaanBikes. Deze plooifiets is een uitstekende optie als u veel onderweg bent en niet afhankelijk wilt zijn van de bus, tram of metro. De vouwfiets vouwt u in slechts 20 seconden gemakkelijk in en uit, waarna u deze overal mee naartoe kunt nemen. Wist u dat deze zelfs gratis mee mag in de trein, zelfs tijdens de spits? Hierdoor is een vouwfiets ideaal als u een forens bent. Maar waarom zou u de Brompton vouwfiets kopen? De vouwfietsen van dit merk staan bekend om hun uitstekende bouwkwaliteit. Brompton richt zich al jaren op innovatie en het continu verbeteren van hun producten. Dit is waarom u altijd een vouwfiets van de beste kwaliteit ontvangt.

Een Brompton vouwfiets kopen? Ideaal voor lange mensen

Stel uw Brompton vouwfiets zelf samen, zodat de hoogte van uw zadel past bij uw eigen lengte. Deze vouwfiets beschikt namelijk over een verlengde zadelpen, waardoor de fiets in vele lengtes in te stellen is. Daarnaast staat Brompton bekend om het leveren van fietsen van de allerhoogste kwaliteit met de beste innovaties. Elke fiets is bijvoorbeeld voorzien van een lak, waardoor roesten onmogelijk is. Zo weet u zeker dat u nog jaren plezier heeft van de Brompton vouwfiets die u bij deze specialist kunt kopen.

Dit is waarom u ook een Brompton vouwfiets wilt kopen

Bent u vaak onderweg voor u werk en wilt u tijd besparen? Ga dan een Brompton vouwfiets kopen bij een specialist als ZwaanBikes. Deze vouwfiets is in slechts 20 seconden in- en uit te vouwen, waardoor u altijd snel onderweg bent. Daarnaast mag deze vouwfiets volledig gratis mee met de trein, zelfs tijdens de spits! De fiets is voorzien van een unieke laklaag. Deze laklaag zorgt ervoor dat het frame niet kan roesten en dat u dus lang plezier heeft van de Brompton vouwfiets die u gaat kopen. De vouwfiets voorzien van een bagagedrager, spatbord of ander stuur? De specialist biedt u verschillende opties om de vouwfiets volledig aan te passen aan uw wensen.


Comments are closed.

© Copyright 2019.