Artikelschrijven
Image default
Marketing

Eenvoudig links naar uw website verzamelen met de online tool van ZipZoo

Een hoge positie in zoekmachines is alleen mogelijk als u SEO combineert met linkbuilding. Het krijgen van links naar uw website is dan ook ontzettend belangrijk voor elke online ondernemer. Bij ZipZoo hebben we veel ervaring met zoekmachine optimalisatie en linkbuilding. Wij bieden een platform waarmee u content op relevante websites kunt plaatsen. Bij ZipZoo heeft u toegang tot een grote collectie websites met een Google Pagerank variërend van 0 tot 6. Maandelijks worden er nieuwe websites toegevoegd waardoor ons netwerk blijft groeien. ZipZoo bespaart u veel tijd. U hoeft nu niet meer zelf op zoek naar websites die binnen uw doelgroep vallen.

 

De handige tool van ZipZoo biedt diverse voordelen

Als u op internet beter gevonden wil worden door uw doelgroep, dan is linkbuilden onmisbaar in uw online strategie. De linkbuilding tool van ZipZoo helpt u hier bij. Met deze software profiteert u van:

  • Toegang tot meer dan 400 Nederlandse websites
  • Maandelijks nieuwe websites voor uw content
  • 1 keer registreren voor toegang tot alle websites
  • Direct uw artikel plaatsen

 

Bij ZipZoo staat gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel. Het publiceren van artikelen op websites die passen bij uw branche is eenvoudig. In een paar stappen publiceert u uw eerste artikel.

 

Start meteen uw linkbuilding campagne bij ZipZoo

Linkbuilden is de ideale methode om beter te presteren in zoekmachines. Zeker als u deze techniek combineert met SEO. Registreer u vandaag nog bij ZipZoo. Vraag het proefabonnement aan en probeer de linkbuilding tool zelf uit. Ervaar hoe eenvoudig linkbuilden kan zijn!