Blog

Home / Grappige filmpjes op Koopjesloket.nl

Grappige filmpjes op Koopjesloket.nl

Date : mrt 13, 2017 Category : Humor
Author: Tags: , , , , , ,

Wat is er nou leuker dan een reeks grappige filmpjes? Hieronder staan voor u een viertal sketches verzameld van de online serie “Koopjesloket”, die gaat over de zeer onhandige internetoplichters Daan Douqué en Marcel Pieck en hun altijd trouwe programmeur Joost. Elke aflevering vindt er weer een spannende plotwending plaats, waarbij het in de volgende aflevering altijd maar weer de vraag is hoe de vorige episode nou uiteindelijk was afgelopen…

Zonder verdere oponthoud, hieronder twee van de altijd spannende en zeer vermakelijke avonturen van de heren van Koopjesloket!

Koopjesloket Episode 1. Roti situatie

Plotomschrijving:

Soms lijkt iets zo dichtbij te zijn, maar tegelijkertijd ook zo ver weg…

Koopjesloket Episode 2. Marloes Mooijer

Plotomschrijving:

Een gegeven paard kun je niet vertrouwen. Marcel’s vader begreep dit.

Hopelijk heeft u zich kunnen vermaken met de bovenstaande sketches van Koopjesloket. Wat u misschien ook grappig vindt om te horen: Daan Douqué heeft ook zijn echte eigen webshop genaamd Koopjesloket.nl! Op Koopjesloket.nl kun je nog meer van zijn hilarische YouTube-video’s zien, gebruik maken van de bizarre Ultieme Cadeau Generator, met Daan Douqué himself chatten via de chatfunctie en last but not least een ontzettend uitgebreide verzameling aan koopjes vergelijken! Wat wil je nog meer?!

Ondanks het feit dat de typetjes in de video’s compleet smerige internetoplichters zijn, zijn de producten in de webshop van Koopjesloket.nl echte producten die je via de website kunt bestellen net zoals bij elke andere webshop. Bij bijna elk product dat je aanklikt op de shop kun je ook nog een vergelijking maken van welke shop het product het meest voordelig aanbiedt, vergelijkbaar als bij Kieskeurig.nl. Dus met Koopjesloket.nl kun je niet alleen ontspannen om de bizarre filmpjes, maar ben je bij het shoppen online ook nog eens voordeliger uit! Neem dus binnenkort vooral eens een kijkje op Koopjesloket.nl, want zoals ze daar zeggen: “daar slaag je altijd!”

http://www.koopjesloket.nl/koopjesloket-episodes

Comments are closed.

© Copyright 2017.