Blog

Home / Slimme medicijnen

Slimme medicijnen

Date : jul 31, 2018 Category : Gezondheid
Author:

Niet alle gebruikers van ‘slimme medicijnen’ zijn opzoek naar een chemisch ontsnappingsluik. Een nieuwere en meer genormaliseerde slimme medicijnen cultuur draait vooral rond het verhogen van de relatie met de realiteit, of men nu op het werk is of op school, door het brein op zo een manier te stimuleren zodat met kan blijven nuchter nadenken in stresssituaties, alert kan blijven, productief kan blijven voor uren en grote delen informatie kan blijven verwerken.

Met de bedoeling van betere werkkrachten te worden, nemen mensen pillen die typisch voorgeschreven zijn voor ADHD, narcolepsie en Alzheimer. Andere mensen nemen dan weer speciale noötrope supplementen. Wilt u meer informatie over producten van nootropics? Ga naar onze website!

Voor duidelijke redenen is het moeilijk voor onderzoekers om te weten te komen hoe normaal men deze levensstijl van ‘slimme medicijnen’ en ‘neuro-stimulerende medicijnen’ slikken is. Hoewel enkele recente studies aantonen dat het aandeel van deze ‘slimme medicijnen’ gebruikende mensen stijgend is. Een onderzoek afgenomen in 2016 vond dat 15% van de studenten van de Universiteit van Oxford pillen namen om competitief te blijven, deze 15% komt overeen met andere nationale onderzoeken in het Verenigd Koninkrijk. In 2014 bekwam men als resultaat dat 18% van de Amerikaanse universiteitsstudenten die studeren in één van de Ivy League universiteiten bewust minsten één keer een stimulant had gebruikt in hun academische carrière.

En binnen die 18% van gebruikers, heeft 24% toegegeven dat ze dit acht of meer dan acht keer hebben gedaan. Het gerucht gaat dat farmacologische stimulatie ook in opmars is op de werkvloer. Modafinil, dat vooral slaapstoornissen behandelt, is hier zeer populair geworden. In de Silicon Valley, waar de noötrope markt het meest ontwikkelt is, nemen gebruikers meestal een hele cocktail aan pillen, vaak mixen ze natuurlijke supplementen die overal verkrijgbaar en legaal zijn, met in het laboratorium ontwikkelde ‘slimme medicijnen’ die in de Verenigde Staten nog niet toegelaten zijn, maar wel steeds makkelijk aangekocht kunnen worden and opgestuurd worden vanuit het buitenland.

Hieronder praten we over ons favoriete ‘slimme medicijn’.

Modafinil (Provigil)
Waarom ‘brein hackers’ het gebruiken: de FDA heeft Modafinil geodgekeurd voor de behandeling van narcolepsie, maar mensen zonder de aandoening kunnen het innemen om zich meer alert te voelen, motivatie te verbeteren, reactietijd te verbeteren en de mentale functie te verbeteren.

Het bewijs? In kleine studies wordt aangetoond dat gezonde mensen die Modafinil nemen een verbeterde planning, een verbeterd werkgeheugen, betere reactietijd, betere ruimtelijke planning en betere visuele patroon herkenning vertonen. Een meta-analyse uit 2015 beweert dat “hoe complexer de opdracht, hoe groter de verbetering op vlak van aandacht, uitvoerende functies en leren.” Zonder hierbij de gemoedstoestand van de gebruiker te beïnvloeden. In een studie van eerder dit jaar stelde men vast dat 39 schakers, die Modafinil hadden ingenomen, beter presteerden in het schaken tegen een computer.

Je moet weten dat langdurig gebruik van Modafinil plasticiteit van jonge hersenen kan verminderen alsook het geheugen kan aantasten, dit is bijwerking die Ritaline ook heeft.

Bezoek onze website om onze producten te bekijken!

https://modafinil-kopen.nl

Comments are closed.

© Copyright 2018.