Artikelschrijven
Image default
Eten en drinken

Op zoek naar gezonde voeding via automatencatering?

Werknemers de kans geven om te genieten van gezonde en verse voeding? Dan past een automatencateringsysteem misschien wel perfect binnen uw bedrijf. Jarenlange ervaring in het vak, oog voor gezonde voeding en een correcte service behoren tot de aanpak van Foods4U. Vaarwel stress in de keuken, via automatencatering zorgt u ervoor dat werknemers hun portie groenten en fruit van hun lijstje kunnen schrappen.

Het gezonde en smaakvolle aanbod van Foods4U

Foods4U wil een breed assortiment aanbieden aan bedrijven die interesse hebben in een gezonde levensstijl. Verse soep met enkel seizoensgebonden ingrediënten, verrassende voorgerechten, heerlijk warme hoofdgerechten, verse broodjes, sapjes boordevol vitaminen en fruityoghurts helpen uw werknemers met het behouden van een gezond eetpatroon. Maak het verschil op de werkvloer en verkoop fairtrade producten via automatencatering. Zo geeft u werknemers de kans om een verschil te maken door hun bewuste voedingskeuze.

Automatencatering in slechts enkele stappen

Hoe automatencatering precies werkt? Het is zelfs nog eenvoudiger dan u zou denken. Een geprogrammeerde chipkaart, die de werknemers van het cateringbedrijf hebben geactiveerd, geeft een dagelijks saldo weer van het aantal consumpties dat u de werknemers of studenten wil aanbieden. De chipkaart is trouwens niet groter dan een bankkaart zodat het perfect in een portefeuille of broekzak past. Genieten van een frisse smoothie of lekker warme tas soep? Dan wordt het item automatisch van het saldo afgetrokken. Geen gedoe met kleingeld, Foods4U zorgt voor gebruiksvriendelijkheid voor uw werknemers!

Uw personeel ten volle laten genieten van verse voeding

Het voorzien van gezonde maaltijden en snacks draagt bij tot de productiviteit van uw team. Zelf de voordelen van automatencatering ervaren? Vul het online contactformulier in en Foods4U gaat aan de slag. Ook voor koffieapparaten en andere opties in voeding kan u bij het deskundige team terecht. Bovendien is automatencatering fiscaal aftrekbaar voor elk type bedrijf. Van een win-win situatie gesproken!