Artikelschrijven
Image default
Dienstverlening

Padoek gevelbekleding: de gevelbekleding waarmee u uw gevel naar een hoger niveau tilt

Bent u op zoek naar de beste, fraaiste gevelbekleding? Dan moet u zeker eens padoek gevelbekleding overwegen. Dit is gevelbekleding van de bovenste plank, geschikt voor zowel particuliere woningen als in kantoren. Padoek gevelbekleding komt van de padoekboom. Deze Afrikaanse padoekboom wordt in Europa het meest gebruikt voor het vergaren van het hoogwaardige padoekhout. Kiest u voor hout van parketvloerproducent Q-Floor? Dan kiest u voor hout van A-kwaliteit. De padoekboom heeft een unieke, typerende rode schors en kan wel 30 meter hoog worden. De parketvloerproducent in kwestie maakt uitsluitend gebruik van padoekhout uit duurzame bebossing. Dit ligt aan de basis van de aller fraaiste padoek gevelbekleding en heeft bovendien een minimale impact op het milieu. Niet alleen is dit type hout bijzonder duurzaam, het is ook onderhoudsarm. Op zoek naar een andere houtsoort? Overweeg eiken.

Daarom kiest u voor padoek gevelbekleding

Zoals gezegd, is padoek gevelbekleding ontzettend fraai. Deze houtsoort heeft een sterke rood-oranje kleur en zal na verloop van tijd op fraaie wijze vaalbruin verkleuren. Dit zorgt voor een uniek, statig effect. Bij de bovenstaande parketvloerproducent vindt u duurzaam padoekhout, plus onder meer eiken hout voor de houten vloer. Eiken houten plinten zijn ideaal voor een parketvloer die rust en harmonie uitstraalt. Het padoekhout wordt alleen uit het beste hout van de boom gewonnen en beschikt over het certificaat FAS (‘First and Second quality’). De planken van uw keuze worden op maat gezaagd, geleverd en eventueel ook gelegd.

Vind uw ideale gevelbekleding bij deze professional

Het leuke van padoek gevelbekleding is dat het in elk interieur tot zijn recht komt. Of u nu voor een zakelijk of een privé accent gaat. De parketvloerproducent zorgt ervoor dat u krijgt waarnaar u op zoek bent. U krijgt het beste kwaliteitshout voor vloer of gevel. U kunt altijd terecht met vragen en desnoods twee kleurstalen aanvragen om thuis of op kantoor uit te proberen.