Blog

Home / Op kampeervakantie in Nederland

Op kampeervakantie in Nederland

Date : feb 12, 2019 Category : Bedrijven
Author: Tags: , , , , , ,

Wie van jongs af aan al kampeert, weet hoe leuk kamperen is. Gezellig met andere kinderen de omgeving verkennen, spelletjes spelen op de camping en veel waterplezier beleven in het zwembad. Mensen die nog nooit gekampeerd hebben zijn óf benieuwd, óf moeten er niets van weten, enkel omdat het ze niets lijkt. Tegenwoordig zijn we (en vooral de jongere generaties) luxe gewend. Het is haast vanzelfsprekend en zo ook vakanties naar het buitenland. Maar waarom juist niet (weer) eens een ontspannen kampeervakantie boeken? Zoals vroeger! Als kamperen (met het gezin) jou ontzettend leuk lijkt, dan is Camping de Marshoeve op de Veluwe absoluut een aanrader! Deze gezinsvriendelijke camping biedt je alle luxe gemakken, maar dan middenin de natuur.

Waar ligt Camping de Marshoeve?

Camping de Marshoeve bevindt zich op de Veluwe in de buurt van het dorpje Loenen. In de omgeving van de camping is genoeg te doen en te zien. Je vindt er verschillende steden in de omgeving zoals Apeldoorn, Eefde, Zutphen en Hoenderloo.

Lees hier waarom je naar Camping de Marshoeve met komen voor jullie ultieme, ontspannen (gezins)vakantie.

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie

Op deze camping vind je eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een gezellige vakantie met de kinderen of in alle rust met z’n tweeën:

  • Mooie, ruime staplaatsen;
  • Een groot speelveld, speeltuinen en recreatieruimte;
  • Een royaal zwembad (deels verwarmd);
  • Een recreatieteam;
  • Toiletgebouwen, wasserette incl. droogmachines;
  • Een gezellig eetcafé;
  • Wifitenne (tegen betaling);
  • Honden zijn welkom op onze camping (hondentoilet is aanwezig).

Meer weten over Camping de Marshoeve? Lees hier alles over deze gezins- en hond-vriendelijke camping nabij Brummen.

Campinggevoel zelf ervaren?

Wil jij het ultieme campinggevoel zelf ervaren? Het zal je verbazen hoe erg de prijzen meevallen en hoeveel activiteiten er in en op de camping te doen zijn. Mocht je interesse hebben in kamperen op de Veluwe op een leuke gezinsvriendelijke camping als de Marshoeve? Dan raden we je zeker aan om het gewoon te doen, want kamperen is hartstikke gezellig en leuk!

http://www.marshoeve.nl/

Comments are closed.

© Copyright 2019.