Blog

Home / Vele professionele diensten bij de specialist in autoschade in de regio Maastricht

Vele professionele diensten bij de specialist in autoschade in de regio Maastricht

Date : sep 12, 2018 Category : Auto’s en Motoren
Author: Tags:

Komt u net terug van vakantie met schade aan uw caravan of camper? U wist het misschien niet, maar in dit geval kunt u gewoon terecht bij een autogarage in de omgeving van Maastricht. Er is een expert in de regio Maastricht die zich niet alleen bezighoudt met autoschade herstel. Kom naar de specialisten van WellColl Groep in de regio Maastricht, die schade aan uw caravan of camper na een ongeluk of onweersbui vakkundig herstellen. Hierna ziet uw caravan of camper er weer uit als nieuw. En is er schade ontstaan aan uw stacaravan? Dan komen de monteurs van WellColl Groep zelfs langs op de camping om de schade te herstellen! 

Heeft u autoschade aan de ruiten van uw auto? Kom langs bij de specialist in de regio Maastricht

Het is al vervelend genoeg, u heeft autoschade opgelopen in de buurt van Maastricht. Het liefst wilt u dat dit zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Bij de specialist maakt u gebruik van een totaalpakket. Heeft u een sterretje in uw ruit? Met professionaliteit en vakmanschap lost WellColl Groep lost het snel voor u op. Deze specialist repareert ruiten van iedere auto en van ieder merk. Heeft u een sterretje in de ruit? Laat dit snel repareren voordat het sterretje doorscheurt. Een barst in de ruit is niet alleen gevaarlijk, maar zo’n barst is ook niet meer te herstellen met hars, wat wel het geval is bij een sterretje in de ruit. Hierdoor kunnen de kosten hoog oplopen. Heeft u toch een barst in uw autoruit? De expert van WellColl Groep vervangen uw ruit snel en met zorg, zodat u weer veilig rondrijdt. 

Autoschade? Laat het snel en vakkundig repareren door de specialist uit de omgeving van Maastricht

Waar gaat u langs als u autoschade heeft opgelopen in de buurt van Limburg? WellColl Groep heeft vestigingen in Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Roermond, Sittard of Weert. De vakkundige automonteurs herstellen uw autoschade, die is ontstaan na bijvoorbeeld een ongeluk of storm in onze goed uitgeruste garages in de omgeving van Maastricht. Wist u dat u ook bij deze specialist terecht kunt voor het herstellen van schade aan uw caravan, camper of vouwwagen? Maar dat is niet het enige. Deze expert verhuurt en leaset ook auto’s, eventueel als deelauto. Verder worden er ook volledig ingerichte bedrijfswagens geleverd, inclusief verlichting en eventueel belettering.


Comments are closed.

© Copyright 2019.