Artikelschrijven
Image default
Auto’s en Motoren

Uw elektrische bedrijfswagen opladen tijden het werk? Dat kan!

Bent u ondernemer en overweegt u over te stappen op een elektrische bedrijfswagen? U kunt bij uzelf beginnen, maar ook uw werknemers elektrisch laten rijden. Uw volgende vraag is hoe dat dan werkt met opladen, en daar heeft ChargePro het antwoord op. Hier vindt u tips voor laadpunten bij u op het werk. 

Elektrisch rijden is de toekomst

Waarom zou u overstappen op elektrische auto’s? Het is algemeen bekend dat elektrisch rijden veel beter is voor het milieu. De ondernemer van nu staat stil bij zijn ecologische voetafdruk, want een bedrijf dat milieuvriendelijk is laat zien dat het modern is en meegaat met de tijd. Daarom mag een elektrische bedrijfswagen niet langer ontbreken. Bovendien is elektrisch rijden duidelijk het autorijden van de toekomst. De aanschaf van een elektrische bedrijfswagen is een stap vooruit!

Laadpunten bij u op het werk

Met de laadpalen van ChargePro creëert u gemakkelijk laadpunten voor elektrische auto’s bij uw bedrijf. De laadpalen worden geïnstalleerd op de plek die u het beste uitkomt en ook één laadpaal waaraan meerdere auto’s kunnen opladen behoort tot de mogelijkheden. Het kunnen vrijstaande palen worden of ze kunnen tegen de muur in uw parkeergarage bevestigd worden; er wordt samen met u gekeken naar de beste oplossing.

Elektrische bedrijfswagens voor uw personeel

Als u ook uw werknemers elektrisch wilt laten rijden, heeft ChargePro een handig online portaal waarin u overzichtelijk de laadactiviteiten kunt bijhouden. U kunt hiermee kosten berekenen en de controle blijft geheel bij u. Dat is wel zo prettig! Daarom zijn de ChargePro laadpalen erg geschikt voor als u ook uw personeel wilt laten overstappen op elektrische auto’s.

Een gratis laadpaal

Heeft u veel bezoekers of heeft uw parkeerplaats een publieke functie? Bij een minimum aantal van 600 bezoekers die in ieder geval 30 minuten lang gebruikmaken van laadpunten, komt u in aanmerking voor een gratis laadpaal.

Gerelateerde artikelen

Advertenties instellen voor auto verkopen

Hoe verkoop je een schadeauto zonder problemen

Automerken kosteloos prijsschatting