Blog

Home / Uw 12v accu koopt u bij de specialist

Uw 12v accu koopt u bij de specialist

Date : apr 26, 2018 Category : Auto’s en Motoren
Author: Tags: ,

Steeds meer voertuigen maken gebruik van een accu. Dit zorgt er ook voor dat het assortiment steeds meer is uitgebreid. Binnen het brede aanbod aan accu’s zoals een 12 volt accu, voor onder meer uw auto, motor, jetski of grasmaaier, is er gegarandeerd een model die u kunt kopen. Een aanbod waarin u voor uw type voertuig een accu vindt? Bij Schreurs Wessem BV zijn er diverse accu’s, laders en starthulpen beschikbaar. Een 12v accu, AGM-accu’s, jumpstarters, recreatie accu’s en semi-tractie accu’s; dit zijn slechts enkele voorbeelden die u kunt kopen. Een lichte of zware accu; waar gaat uw voorkeur naar uit? Geef het door aan de specialist en u krijgt waar u naar op zoekt bent.

Een 12v accu lader kopen zorgt ervoor dat u in alle situaties verder kunt

Er zijn diverse redenen waarom uw accu leeg kan zijn. Als u vergeten bent uw lampen uit te doen, kan het zijn dat uw accu leeg is. Dit wilt niet altijd zeggen dat hij vervangen moet worden. Het vervangen van een accu is niet in alle situaties een vereiste. Door een 12 volt accu oplader te kopen rijdt u binnen de kortste keren weer weg. Van krachtige laders voor de professional in de autogarage of industriële omgeving tot aan een set met autokabels en van multimeters tot aan starterkits: welke 12v accu lader gaat u kopen bij Schreurs Wessem BV?

Maak uw boot compleet door een 12 volt accu en de juiste benodigdheden te kopen

De kans om te varen in de zomer, zelfs in Nederland, laat niemand liggen. Het onderhoudt van een boot is vaak alleen wat minder. Want aan een hobby zit altijd een prijskaartje verbonden. Het onderhouden van uw boot komt er automatisch bij. Door de producten van Schreurs Wessem BV te kopen, zoals een 12 volt accu, bent u verzekerd van kwaliteit op het water. Welk onderdeel van uw boot is aan vervanging toe? Kan uw boordverlichting een upgrade gebruiken om misschien de fenders of uw stuurstoel? Dit zijn enkele onderdelen die u net als een 12v accu bij de specialist kunt kopen.


Comments are closed.

© Copyright 2019.