Blog

Home / Rondrijden met een aanhanger door je rijbewijs te halen

Rondrijden met een aanhanger door je rijbewijs te halen

Date : sep 06, 2018 Category : Auto’s en Motoren
Author: Tags:

Als je kunt rondrijden met een aanhanger is dat erg handig. Zo verhuis je snel en eenvoudig grote ladingen. Als je al in het bezit bent van je rijbewijs B, is het een logische stap om hierna je aanhanger rijbewijs te halen. Waar je die volgt? Bij Verkeersschool te Winkel! Tijdens de cursus rijopleiding categorie BE volg je ongeveer zes praktijklessen en een praktijkexamen. Eerst wordt het praktijkexamen aangevraagd, waarna je ongeveer twee weken voor het examen begint met lessen. Zaken als voor- en achteruitrijden, de combinatie beheersen en algemene voertuigcontrole komen aan bod, zodat jij deze perfect onder de knie hebt vóór het examen. Voor je het weet rijd jij zelf rond met een aanhanger!

Ga jij je aanhanger of motor rijbewijs halen?

Wil je veilig de weg op dankzij Verkeersschool Te Winkel? Bij deze gespecialiseerde rijschool heb je veel keuze uit voertuigen en lessen die je kan volgen. Dat is fijn, want zo weet je zeker dat er altijd iets voor je tussen zit. Zo kies je bijvoorbeeld voor je rijbewijs B, waarbij je na het behalen veilig en kundig een personenauto de weg op stuurt. Ook is het mogelijk om je aanhanger rijbewijs te halen, dit is je rijbewijs BE. Ga jij graag het avontuur aan? Dan is het halen van je motor rijbewijs misschien wat voor jou. Hierbij kies je uit de drie categorieën A1 (lichte motor), A2 (middelzware motor) en A (zware motor).

Je aanhanger rijbewijs halen bij een ervaren rijschool

Overweeg je om je aanhanger rijbewijs te gaan halen? Dan is het van groot belang dat je kiest voor een ervaren en professionele rijschool. Het is niet gek als je door de bomen het bos niet meer ziet: er zijn vandaag de dag veel rijscholen die dergelijke lessen aanbieden. Toch ben je bij de specialist aan het juiste adres. Verkeersschool te Winkel heeft al ervaring met het geven van rijlessen sinds 1962. De ervaren medewerkers weten correct te handelen in iedere (verkeer)situatie en schatten elke klant precies goed in. Zo weet je zeker dat je snel je rijbewijs haalt.


Comments are closed.

© Copyright 2019.