Blog

Home / Reparatie aan occasions in de omgeving van Venlo

Reparatie aan occasions in de omgeving van Venlo

Date : mrt 23, 2018 Category : Auto’s en Motoren
Author: Tags:

Rijdt uw auto niet meer zoals hij hoort te rijden? Wellicht is het tijd voor een onderhoudsbeurt of moet er een reparatie plaatsvinden. Wilt u naar een bestemming in de buurt van de garage in Venray? Dan is het ook mogelijk om een fiets te lenen. De uitgelezen kans om de omgeving van Venray te verkennen op de fiets. Ziet u geen mogelijkheid om naar de garage te komen, maar is uw auto wel toe aan reparatie? Geen probleem. De monteurs komen de auto bij u thuis of op het werk halen en na reparatie terugbrengen. Uiteraard beschikt u ook over de mogelijkheid om in de showroom te wachten en een kijkje te nemen tussen alle occasions in de buurt van Venlo.

Kies uit het ruime aanbod aan occasions of laat een auto importeren naar bijvoorbeeld Venlo 

Wist u dat u bij Auto Lenders ook aan het juiste adres bent voor het importeren van auto’s? Heeft u geen geschikte auto in Nederland gevonden, maar weet u wel wat u ongeveer zoekt? U heeft maar liefst keuze uit ca. 100.000 betaalbare en luxe importauto’s. Deze auto’s zijn maximaal 5 jaar oud en hebben maximaal 80.000 kilometers op de teller staan. De prijzen die vermeld staan, zijn rijklaarprijzen inclusief BPM, leges, transport, stalling, NL-kenteken en altijd inclusief zes maanden garantie. Dit garagebedrijf heeft een nauwe samenwerking met uitsluitend officiële merkdealers. Zo bent u altijd zeker van de beloofde kwaliteit. Daarnaast bent u bij dit garagebedrijf aan het juiste adres voor zowel particuliere als zakelijke importservice.

Bekijk het ruime aanbod aan occasions in de showroom nabij Venlo

Bij Auto Lenders vindt u een ruim assortiment aan moderne modellen occasions in de regio Venlo. Online kunt u het aanbod al bekijken zodat u al een goed beeld heeft voordat u naar de showroom komt. Heeft u een geschikte occasion gevonden? Vraag een gratis proefrit aan en kom erachter of de auto naar wens rijdt. Tevens kunt in de grote showroom te Venray alle occasions goed bekijken. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie ontvangt u alle nodige informatie over de desbetreffende auto zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Welke auto is uw favoriet van alle occasions in de buurt van Venlo?


Comments are closed.

© Copyright 2019.