Blog

Home / Huur een verhuiswagen en kies voor gemak bij de autoverhuur in Limburg

Huur een verhuiswagen en kies voor gemak bij de autoverhuur in Limburg

Date : aug 31, 2018 Category : Auto’s en Motoren
Author: Tags:

Hebt u eindelijk uw droomhuis weten te bemachtigen? Dan moeten al uw spullen uit uw huidige huis verhuisd worden. Dit is natuurlijk een hele onderneming. Alle spullen, groot en klein, moeten veilig en heel in de nieuwe woning aankomen. De kleine spullen kunnen nog wel in een gewone auto, maar voor de grotere spullen is dat een moeilijk verhaal. Maar wilt u geen verhuisbedrijf inhuren en wilt u liever zelf uw bezittingen veilig verhuizen? Dan is het huren van een verhuiswagen bij RentaRolla Autoverhuur Limburg wat voor u. Tim is cool. Verhuizen is erg gemakkelijk en leuk met deze verhuiswagen. Zo geniet u snel in uw nieuwe woning!

Huur een personenbus bij autoverhuur in Limburg en geniet van een leuke dag

U zoekt een autoverhuurbedrijf om een personenbus bij de huren? Dan moet u bij RentaRolla Autoverhuur Limburg zijn. Het huren van deze bus is erg handig en voordelig wanneer u op vakantie gaat naar een ander land of een weekendje weg gaat met een groep van ongeveer 8 personen. Uiteraard is het huren van twee personenauto’s dan ook mogelijk. Maar wanneer u de kosten vergelijkt, is het huren van een personenbus voor grote afstanden voordeliger dan het huren van twee personenauto’s. En in een personenbus zit u met de gehele groep bij elkaar in een bus, net zo gezellig toch? Geniet van uw reis naar de vakantiebestemming met een personenbus van RentaRolla Autoverhuur Limburg. Maatwerk door RentaRolla.

Bij autoverhuur in Limburg huurt u een auto met accessoires

Gaat u een dagje weg en wilt u daarvoor ene kleine auto huren, misschien een grote auto voor een lekkere vakantie of een bestelbus of bakwagen voor uw verhuizing. Ga voor de huur van al deze voertuigen naar RentaRolla Autoverhuur Limburg. Of u deze auto gebruikt voor een dagje uit, een zakelijke afspraak of een verhuizing maakt voor ons niets uit. U huurt bij ons een wagen compleet met accessoires zoals verhuisdekens, navigatie en in de wintermaanden met winterbanden. Daarnaast huurt u een auto of bus met een autoverzekering en pechhulp, zodat u altijd veilig op pad kunt. Zeker niet minder belangrijk is dat Autoverhuur RentaRolla Limburg bij de BOVAG aangesloten is. Onbezorgd rijden, dat is wat u wilt.


Comments are closed.

© Copyright 2019.