Blog

Home / Een Amerikaanse auto importeren doet u zo

Een Amerikaanse auto importeren doet u zo

Date : apr 24, 2018 Category : Auto’s en Motoren
Author: Tags: ,

Er zijn verschillende dingen die u moet regelen als u een Amerikaanse auto gaat importeren. Een specialist helpt u hier graag mee. Voordat u de auto gaat importeren, moet de auto eerst een importvergunning en een Nederlands kenteken krijgen. Of de geïmporteerde auto een Nederlands kenteken mag krijgen, wordt onderzocht door de RDW, de Rijksdienst voor het Wegverkeer. De RDW onderzoekt onder andere of de auto voldoet aan milieueisen om de weg op te mogen. Deze milieueisen zijn ook belangrijk voor het vaststellen van de BPM. Nadat de BPM is betaalt ontvangt u het kentekenbewijs. Marlog Car Handling helpt u graag bij alle procedures. Dus wilt u een Amerikaanse auto importeren? Kies voor dé specialist!

Plannen om een Amerikaanse auto te importeren? 

Stel u bent laatst op vakantie gegaan naar de Verenigde Staten. U bent daar niet alleen verliefd geworden op het land, maar heeft ook de auto van uw dromen gezien. Het liefst wilt u deze auto invoeren naar Nederland. Maar weet u niet goed wat hierbij allemaal komt kijken? Marlog Car Handling helpt u graag. Als een van de meest betrouwbare auto import bedrijven in Nederland regelen zij graag het volledige transportproces voor u, inclusief alle procedures die nodig zijn om een buitenlandse auto naar Nederland te importeren. U betaalt hiervoor een duidelijke all-in prijs. De kosten kunnen in veel gevallen laag gehouden worden. Voor deze lage prijs voert de specialist Handling de gehele procedure uit zoals u dat wenst. 

Een Amerikaanse auto importeren? Kies voor de specialist!

Bent u als echte auto liefhebber constant op zoek naar prachtige auto? Wellicht heeft u op het internet een prachtige Amerikaanse oldtimer gevonden en wilt u deze graag in Nederland hebben. Kies dan voor een auto import bedrijf met goede service. Marlog Car Handling is gespecialiseerd in het importeren van uw Amerikaanse auto. Maar dit is niet het enige. Auto’s, motoren, oldtimers en boten worden professioneel van en naar elke plaats in de wereld vervoerd. Of u nu wilt samenwerken op professioneel niveau, of dat oldtimers uw passie als particulier zijn, Marlog Car Handling is altijd de juiste partner. Ieder voertuig wordt veilig, voordelig en snel vervoerd. Naar auto import bedrijven hoeft u niet verder meer te zoeken.


Comments are closed.

© Copyright 2019.