Artikelschrijven
Image default
Aanbiedingen

Oligo Pharma online voedingssupplementen bestellen.

Oligo Pharma distribueert  al meer dan 20 jaar alle soorten voedingssupplementen over de hele wereld en is een bedrijf waar je online voedingssupplementen bestellen kan. Zij leveren vooral aan apotheken, natuurgeneeskundigen, drogisterijen enzovoort. Daarbuiten leven ze natuurlijk ook voedingssupplementen aan particulieren. Je kan altijd terecht op hun website oligo-pharma.nl om alle soorten supplementen in alle mogelijk vormen te bestellen.

 

Op hun website kan je ook altijd de levertijden terugvinden.  Wanneer u een bestelling plaats voor 12:00 uur wordt het product de volgende werkdag al geleverd door DPD, mist u in Nederland woont, als u over de landgrenzen woont duurt de levering maximum 72 uur. Voor een  bestellingen vragen ze verzendkosten van € 12.50, wanneer u een aankoop doet van boven de €99.50 vraagt men geen leveringskosten. Indien u buiten de BENELUS woont brengt men  €25 euro aan verzend- en administratiekosten in rekening.

Wanneer u producten bij Oligo Pharma aan wil kopen raden wij u eerst aan om naar je huisarts of naar een deskundige op dit gebied te gaan die je kan vertellen of je nood hebt aan vitaminen. zo kan je dan natuurlijk de juiste vitaminen aankopen. Het kan geen kwaad als je de verkeerde vitaminen in neemt (in bepaalde maten natuurlijk) maar we raden het toch aan om eens bij je huisarts of dergelijk op afspraak te gaan. Op de site van Oligo Pharma zelf bieden ze ook altijd acties aan waar ze bepaalde producten promoten. Daarom is het voordelig om regelmatig op de site rond te kijken welke producten in de aanbieding zijn omdat het allemaal weer geld kost is het voordelig om wat geld te besparen. Oligo Pharma heeft ook een zeer groot aanbod van verschillende merken maar ze hebben ook een uiterst volledig aanbod, dus er is wel voor ieders wat wils. Je kan de supplementen ook in diverse vormen aankopen zoals: capsules, pillen, druppels, … .

http://www.oligo-pharma.nl/