Artikelschrijven
Image default
Aanbiedingen

Het mysterie achter geluk

Het mysterie achter geluk

Heb je ooit gedacht wat je geluk zou kunnen brengen? Is het materieel bezit zoals een prachtig huis of een mooie auto? Is het allemaal extern? Of heeft het iets te maken met de binnenkant van jezelf? Lees verder om erachter te komen.

Ja je hebt gelijk. Het gaat over je geest, waarbij je lichaam ermee in harmonie is. Als je vrede met jezelf hebt, kun je vrede met anderen hebben. Zorg er dus voor dat je vrede in jezelf kunt vinden.

En het begint met je geest – de enorme uitgestrektheid van je geest. Stuur signalen naar zowel je bewuste als je onderbewuste deel van je sterrenbeeld dat je in vrede bent. Laat dit vredesgevoel naar je hart en de rest van je lichaam stromen en je zult één geheel zijn met je geest en lichaam. Het is op deze momenten dat je geluk van binnenuit kunt oproepen. En het kan van buiten worden weerspiegeld.

Zoals altijd, kunt u net zo gelukkig zijn als u van plan bent. Dus de werkers op de rijstvelden onder de zon kunnen gelukkiger zijn dan alle sombere mensen die in een kantoor werken met goede airconditioning.

Dus hoe definieer je geluk? Wat brengt het voort? Dit kan worden beantwoord door te zeggen: het leven is 10% van wat er feitelijk met je gebeurt en 90% van hoe je erop reageert.

Als je je humeur en reactie onder controle zou kunnen brengen, zou je eigenlijk zo gelukkig als horoskop kunnen zijn.

Geluksmakende externe zaken

Dat betekent niet dat externe dingen ons niet gelukkig maken. Zij doen. De glimlach van een kind, een grapje, een schemertafereel, een bos rozen van je partner – dit alles zou je gelukkig kunnen maken. Maar het idee is niet afhankelijk te zijn van externe omstandigheden om gelukkig te zijn.

Denk liever aan gelukkige gedachten en je horoscoop voor morgen. Geluk werkt beter wanneer we het als een intern element waarnemen.

Vergelijk jezelf niet met anderen die veel beter af lijken te zijn. Je kent hun verhaal niet – dus oordeel niet en vergelijk het niet.

Wat je bezit is genoeg, maar je kunt meer hebben door te werken aan wat je echt wilt, het tot stand brengen. Het hele proces moet gelukkig zijn en de geluksvibraties helpen het manifestatieproces.

Dus wat is het mysterie achter geluk? Het simpele feit dat het geen extern element is maar iets met de binnenkant van jou. Zodra je dit feit onder de knie hebt, kun je ervoor kiezen om op alle kostbare alledaagse momenten van je leven zo gelukkig te zijn als je wilt.

Bron:
Zodiac Horoscoop

Gerelateerde artikelen

Een kapotte koelkast zelf repareren

Bloedsuikermeters en bloeddrukmeters

Nieuwsmedia